Catering

tallrikarPå Sörgården får vi varje dag lunch tillagad av R&R matproduktion. Lunchen serveras alltid med tre olika grönsakstillbehör och nybakat surdegsbröd.

”Vår idé är att laga god och näringsriktig mat från grunden till förskolor och skolor runt om i Stockholmsområdet. Vi utesluter därför tillsatsämnen som glutamat, färgämnen, härdade fetter och halvfabrikat i all vår matlagning. Istället använder vi oss av förstklassiga, ekologiska och kravmärkta råvaror så långt det är möjligt.
Inspirationen till maten hämtar vi från den svenska husmanskosten samt Medelhavet. Varje dag bakar vi även bröd, självklart också det helt från grunden. Det innebär att våra kunder varje dag får lunchhuvudrätten, färskt bröd och tre olika sorters sallad.”  (http://www.matproduktion.se)


Catering

On Sörgården we get every day lunch cooked by R&R matproduktion. Lunch is always served with three different vegetable accessories and freshly baked sourdough bread.

”Our idea is to cook tasty and nutritious food from scratch to kindergartens and schools around the Stockholm area. We therefore excludes additives such as MSG, dyes, hydrogenated fats and semi-finished products in all our cooking. Instead, we use the finest, organic and eco-labeled raw materials as far as possible. The inspiration for the food we collect from Swedish home cooking and the Mediterranean. Every day we bake bread also, of course it completely from scratch. This means that our customers every day gets the main course, fresh bread and three different kinds of salad.” (http://www.matproduktion.se)